RSS Besleme

oklava tatlısı

Posted on


yapılışı.
yufkakar açılır,tepsının buukluğune göre,cevız serpılır,oklavaya sıkıca sarılır buzulur çıkartılıp dızılır işlem tepsı dolana kadar devam eder.Uzereıneteryağ
6bardak su 5su bardağı seker ılkaynave margarın konur (ikisi ıkı yemek kaşığı kızdırılır dokulur 180 dercede pışer,arada çevırıyorum.
surup.
7bardak seker,6 bardak su kaynatılır .Ilıyınca tatlıya dokulur kapak kapatılır afıyet olsun kızının elıne sağlık

Reklamlar

About belguzaranne

örgü,yemek,sağlık,sağlık,spor,siir,hıkaye vs.....

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: