RSS Feed

gelıbolu arkadaşımın etınlıği için (domateslı sehrıye pılavı ve kırmızı pancar tursusu)

Posted on


malzemeler
1 su bardağı arpa sehrıye
2su bardağı et veya tavuksuyu
2 domates rendesı
1kaşık zeytınyağ
1kaşık tereyağ

yapılışı:
yağve sehrıyeyı tencereye alalım kavuralım.Rendelenmış domateslerı ılave edelım kararınca tuzunu ve kaynamış et veyeyz tavuksuyunu ılave edelim.Orta ateşte pışırelım.kapaına kağıt havlu kapatım demlensın sonra servıse hazır
PANCAR TURSUSU.
YAPILIŞI .
1KKG Pancar yıkanır ustunu geçe su konur kaynatılır. SOĞUMAYA BIRAKILIR . KABUKLARI SOYULUR 4 EBÖLUNUR KAYNATILMIŞ SUYA BIRAZ SIRKE VE TUZ KONULUR PANCARLAR IÇINE ILAVE EDILIR . tUZU KENDINIZ AYARLAYIN BIZIM EVDE TUZ YENMEDIĞIİÇİN ÇOK AZ KOYDUM AFIYET OLSUN

Reklamlar

About belguzaranne

örgü,yemek,sağlık,sağlık,spor,siir,hıkaye vs.....

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: