RSS Feed

SEHRIYELI PILAV VE KIRMIZI PANCAR TURSU

Posted on


YAPILIŞI.
1 SU BARDAĞI SEHRIYE
2TANE DOMATES RENDESI
1KAŞIK TERE YAĞ
1KASIK SIVI YAĞ
2 BARDAK ETSUYU VEYA KAYNAMIŞSU ,YETERINCE TUZ
ÖNCE TENCEREYE YAĞ VE SEHRIYE ALINIR KAVRULUR. Rrendelenış domateslerle sote edılır kaynar su ve tuz ılave edılıer .kısık ateşte pışırılır. Indırılınce ağzına kağıt havlu kapatılır demlenır

tursu yapılışı.
1kg pancar
tuz sırke
seker

pancar yıkanır soyulur 4 parcaya bölnur tencereye konur suyu kararınca ekleyıp kaynatılır. soguyunca sırke .tuz ,1tatlı kaşığı seker ılave edılkır harmanların tadı kıvama gelınce kavanozlara konur afıyet olsun

1kg panacar sırke tuz seker

Reklamlar

About belguzaranne

örgü,yemek,sağlık,sağlık,spor,siir,hıkaye vs.....

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: