RSS Feed

MADIMAK (SIVAS YORESI

Posted on

MALZEMALER:
250 gr madımak
1 buyuk soğan
pastırma

1yemek kaşığı salça

yağ (arzuya göre sıvı ,arzuya göre katı yağ)
kara bıber
Yapılış.
soğan ve yağ tencereye alınır sotelenır pastırma kuçuk kuçuk kıyılır sotelenır salça ılave edılır bırsu konur pışer madımaklar satırla doğranır tenereye konur pışmeye yakın bır yemek kaşığı bulgur i lave edılırpişırılır .Arzuya göre sarmısaklı yoğurtla servıs yapılır.

Reklamlar

About belguzaranne

örgü,yemek,sağlık,sağlık,spor,siir,hıkaye vs.....

2 responses »

  1. canım ellerine sağlık. Adını hep duyduğum ama hiç yemediğim bir sebze. tatmak isterdim.sevgiler

    Cevapla
  2. Merhaba,
    Fotoğraflar ve çizimler bana ait, resim öğretmeni arkadaşım renklendirme de beni yönlendiriyor.
    Ziyaretiniz ve yorumunuz için teşekkürler…
    http://pembeguc.blogspot.com u sayfanıza eklerseniz Meme kanserinde erken teşhis ve tedavide dikkat çekme çabamıza destek verirsiniz…
    Sevgiler…
    Madımak! Sivaslı mısınız?

    Cevapla

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: