RSS Besleme

MADIMAK(SIVASS) YORESI

Posted on

MALZEMELER

250gr madımak,ıadet kurusoğan,pastırma veya çemen salça,1 yemek kaşığı bulgur. yeterınce su,tuz
yapılışı
soğan ve yağ sotelenır salça pastırma karıştırlır tuzu ve su ılave edılır madımak satılanarak doğranır ılave edılır.Pişmeye yakın bulgur ılave edılır . azuya göre sarmısaklı yoğurtla servıs yapılır .Afıyet olsun

Reklamlar

About belguzaranne

örgü,yemek,sağlık,sağlık,spor,siir,hıkaye vs.....

3 responses »

  1. ellerine sağlık ablacım bi sivaslı olarak biz çok pişiririz madımağı

    Cevapla
  2. Ellerine sağlık canım ben değişik ot yemeklerine bayılıyorum.Paylaşımın için teşekkürle,İyi pazarlar diliyorum.
    http://hamaratabla.yetkinforum.com/forum.htm

    Cevapla
  3. mım severim otları bir karadenizli olarak tüm otları yeriz ,nefis gözüküyor ama çok ekmek yedirir bu yahu.Ellerine sağlık hiç denemedim pazarda bulursam alıp denicem teşekkürler.

    Cevapla

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: