RSS Besleme

kerevız

Posted on

malzemeler. 1kg kervız 2 lımon 1 havuç 2 patates 1 portakal 1 kaşık un 2soğan 1 yemekkaşığı sıvı yağ 1tatlı kaşığı tuz 1tatalı kaşığı seker YAPILIŞI. KERVIZ AYIKLANIR,LIMONLU SUYA 4 EŞIT PARÇAYA BÖUNUR HAVUÇ SOULUT YANAYNA DILIMLENIR PATATESLERDE SUYA KONUR ÖNCE TENCERYE SOĞANLARI PILAKI OLARAK DOĞRARIZ. SONRA HAVUÇLARI VEREV VEREV DILIMLERIZ,UZERINE PATATESLERI 4EŞİT DOĞRARIZ. UZERINE BIRBARDAK SICAK SU,TUZ,LIMONSUYU VE ŞEKERI EKLERIZ AĞ1 YEMEK KAŞIĞI YAĞIDA GEZDIRIRIZ YAĞLI SEVENLER ISTEĞE GÖRE KOYA BILIR. INDIRMEYE YAKIN PORTAKAL SUYUNU BIRKAŞIK UNLA ÇIRPAR UZERIND GEZDIRIRIZ BEN YŞİLLİLIKTE KOYU YORUM TAMAMIYLE ARZUYA BAĞLI AFIYET OLSUN

Reklamlar

About belguzaranne

örgü,yemek,sağlık,sağlık,spor,siir,hıkaye vs.....

3 responses »

  1. Şifa dolu bir lezzet ellerinize sağlık.

    Saygılar.

    Cevapla
  2. kerevize bayılırım:) harika gözüküyor! Bir de salatasını tavsiye ederim belgüzaranne çiğden! muhteşem oluyor;)

    Cevapla
  3. ellerine sağlık arkadaşım..bayramin kutlu olsun

    Cevapla

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: